BETSION Vintage, Rame de Ochelari Mici 40mm Ochelari rotunzi Pentru Femei Completa din Metal Rim Optice unisex Ochelari

  • 110.63lei
  • 66.36lei
(3 Recenzii Ale Clienților)

Bărbați Ochelari

Sku:
  • d9532
Tag-uri:
  • vintage ochelari 40mm, betsion metal, ochelari de alamă cadru, 37mm pahare rotunde, titan ochelari cadru cutie mica, ochelari lume bărbați cadre, ochelari rotunzi pkan, ochelari de cca plin, 40mm rotunjite ochelari, metal ochelari de malț
  • Tip De Element - Accesorii Ochelari
  • Certificare - CE
  • Origine - China Continentală
  • Accesorii Ochelari - RAME
  • Nume De Brand - BETSION
  • Gen - Unisex
  • Numărul De Model - 316
  • Model Tip - Animale
  • Material Cadru - Aliaj

40mm Dimensiuni: dimensiunea Obiectiv:40 mm Bridge:22mm Templu:136mm

În cazul în care cumpărătorii trebuie să-și EXPRIME TRANSPORT, place de contact cu noi și acest lucru are nevoie de o suplimentare de plată pentru taxele poștale.Termeni de vânzări vrem experiența dvs. de cumpărături online pentru a fi fără risc.Credem că vă va plăcea marfa noastră și să înțeleagă că uneori este dificil de a cumpăra un element fără de fapt a fi capabil să-l simți, pentru acest motiv, și ca o parte a our100% satisfacție guaranteedoryour plin de bani înapoi.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, pur și simplu trimite înapoi la noi în termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare integrală a prețului de achiziție (original taxele de transport nu sunt rambursabile) sau de schimb.Tot ce va cerem este să ne e-mail pentru un număr de autorizație retur.Vă rugăm să asigurați-vă că elementul este în aceeași stare în care l-ați primit.Contactați-ne Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați prin mesaj.

Vertical:40mm Latime Cadru:122mm

* Vom trimite un produs în funcție de adresa furnizată deci, vă rog, asigurați-vă că ați primit adresa înainte de a cumpăra.

* În cazul în care cumpărătorul nu și-au primit după elementele de timp așa cum am promis, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul sau ridica orice dispută.

* Elementele vor fi livrate în 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

AUR

Vintage Mic 40mm Rotund Rame de Ochelari din Metal Plin Rim Optice unisex Ochelari

Dacă doriți mai multe opțiuni,vă Rugăm să vizitați magazinul nostru.Transport

Înainte de a cumpăra acest produs,vă rugăm să asigurați-vă dacă acest cadru potrivit pentru tine,detalii de măsurare, vă rugăm să verificați sufla diagramă.

*Pentru clienții din cele mai multe țări,de obicei, durează 15-40 de zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.

De Brand Nou.Calitate De Top.Nu E Dor De Ei!!!Material:Metal

Aur 1

Despre noi

* Pentru clienții din statele UNITE ale americii,Marea Britanie,Australia și Canada,Elementele vor fi livrate prin e-pachete din China, cu urmărire,de obicei, durează 7-15 zile de sosire,dar timpul de livrare va depinde de destinații și alte exact factori putem controla.

Culoare:Bronz/Aur/Argint

Stare:Brand new

Am fost de vânzare din 2010 și se află în China.Ne-am specializat pe produse de moda.Scopul nostru este de a oferi preturi competitive, produse de calitate, livrare rapida si mare client de servicii pentru clienții noștri.

Gunmetal

Anonymous

2022-11-16

FOARTE FRUMOS VÂNZĂTOR LIVRARE RAPIDA VENIT PERFECT CU O CUTIE FRUMOS - FOARTE FRUMOS BUN PAHARE - AM RECOMANDA VÂNZĂTOR ȘI MAGAZIN MULTUMESC

Anonymous

2022-10-07

Pahare frumoase, dar oarecum fragilă în construcții

Anonymous

2022-08-10

Excelente mare anteojos

Adauga un comentariu

Rating: