Pentru ViVO TWS 2 Cască de Silicon husa de Protectie Pentru ViVO TWS 2E Caz de Încărcare Cutie Shell Anti-Zero Cu Cârlig Căști Bara

  • 7.27lei
  • 3.66lei
(3 Recenzii Ale Clienților)

Portable Audio & Video

Sku:
  • d6896
Tag-uri:
  • earpods 2 tws, gts 2e caz, amazft gts 2e caz, acoperă vivo tws, vivo tws neo caz coca-cola, vivo tws neoz caz, vivo tws de protecție, vivo tws neo xew2 caz, vivo tws 1 garnitură, guma vivo tws
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - Rondaful
  • Tip De Element - Cască De Cazuri

5、vă Rugăm să Rețineți: pachetul conține doar 1 caz de silicon si 1 carabină, căștile și compartimentul de încărcare nu sunt incluse.

Material: silicon de înaltă calitate

2、Protecție completă: coajă De protecție este fabricat din flexibil, rezistent la șocuri și material de silicon moale, cu o grosime moderată (aproximativ 1,8 mm/0.07), care poate păstra căștile de murdarie, metal zgarieturilor si impacturilor externe.

Puncte: 1、se Potrivesc Perfect: Această cască caz este special conceput pentru TWS 2/ 2E căști, fabricat din silicon de înaltă calitate, este ușor și portabil.

Pentru Vivo TWS 2 Cască de Silicon husa de Protectie Pentru Vivo TWS 2E Caz de Încărcare Cutie Shell Anti-Zero Cu Cârlig Căști Bara

Note:

Datorită măsurare manual, nu există toleranță în dimensiune produs.

Culori disponibile: negru, alb, roșu, albastru închis, verde închis, roz, galben

Compatibilitate: pentru TWS 2/ 2E

1*Căști Caz

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Lista De Ambalare:

4、Design User-Friendly: moale din silicon este usor de instalat, iar fata cu LED-uri este vizibil, și puteți deschide cu ușurință sau închideți capacul cu mâinile.

1*Carabină

Caietul de sarcini:

3、Buna de Încărcare: silicon caz își păstrează portul de încărcare, astfel încât să puteți încărca căști fără a scoate capac de silicon și de a folosi toate funcțiile cu ușurință.

Grosime: aproximativ 1,8 mm/0.07 în

Nume: Cască De Protecție Acoperă

Anonymous

2022-07-19

Ciudat put!!!!! În caz contrar, e bine.

Anonymous

2022-08-20

toate se potrivesc

Anonymous

2022-08-15

Excelent, excelent mat silicon

Adauga un comentariu

Rating: