JCBritw LED-uri Cresc Light Panou Estompat cu Funcția Timer Legume Bloom Comutator 150W Creștere Lampa pentru Plante de Interior

  • 316.16lei
  • 221.31lei
(1 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • d435097
Tag-uri:
  • cresc de lumină, Cresc Lumini, chips-uri, cresc de lumină întregul spectru, planta crește lumina, planta lampă tub
  • Tensiune - 110-240V
  • Este Estompat - Da
  • Garanție - 1 An
  • Lățime - 4
  • Dimensiuni - Dreptunghi(90x10x0.9cm), Pătrat( 30x30x0.9cm)
  • Material - ABS+Aluminiu
  • Sursa De Alimentare - AC
  • Certificare - ce, FCC, RoHS
  • Numărul De Model - ASP150Wdf
  • Origine - China Continentală
  • Estompat - 9 nivele de luminozitate adjustble
  • Puterea Reală - 35±2W
  • Spectrul - Legume / Bloom / spectru Complet
  • Greutate netă - 0,4 kg
  • Putere - 150W
  • Tip De Element - Cresc Lumini
  • Timer - 3H/9H/12H AUTO ON/OFF
  • Nume De Brand - JCBritw

Puteți avea la prețuri accesibile LED-uri cresc light, cu bună calitate și servicii superbe.

Despre Noi

Brand: JCBritw

1 x JCBritw 150W LED-uri cresc de lumină;

Este mai verde, cu economie de spațiu și eficiente energetic în creștere lampă pentru a vă ajuta să crească sănătos, prosper plante oriunde în casa ta.Acesta este cel mai cost-eficiente cresc de lumină atunci când compara cu alte putere mare și scump cresc lumini pentru plantare. 12V în condiții de siguranță în afara alimentare face mai ușor pentru a repara și că fără căldură, la lumină.Luminozitatea sunt 9 nivele estompat.Auto on/off funcția cu 3H/9H/12H setări.La lumini poate ajuta rapid și de a promova creșterea plantelor rata.De asemenea, va ajuta la reglarea nutritie de calitate, să contribuie la îmbunătățirea sintezei de benefic pentru produse chimice, elimina substanțe chimice nocive și de a îmbunătăți valoarea nutrițională.Ajuta plantele să crească mai sănătos și mai viguros, cu abundente.

Cu LED-uri cresc de lumină, planta va crește mai repede și mai bine.

- Asigurați-vă de plantare fi o experiență mai ușoară și plină de bucurie;

1x Reglaj și de control timer

Ușor de utilizat, trebuie doar să instalați agățat kit, conectați cablul de alimentare și să se joace.Toate piesele sunt desprinde ușor, ușor să facă schimb.

Cantitatea de LED: 225pcs

Spectru: red660NM(81PCS),white3000K(54PCS),blue460NM(36BUC),white6500K(48PCS),UV400NM(6BUC)

1 x sursa de alimentare;

DESPRE GARANȚIE

Design Remarcabil Structura

Led-uri de lucru de viață: >5000hours

Lumina vine cu trei panouri care pot fi cu ușurință unite în pătrat sau dreptunghi.Acesta poate fi ușor aplicate la diferite spațiu de creștere.De asemenea, puteți folosi doar un singur panou sau două panouri separat.Super slim, greutate de lumină și compact.

Caietul de sarcini

9-Nivele de reglare a intensității Funcției - faceți cunoștință cu plante diferite intensitatea luminii are nevoie în fiecare etapă de creștere, fără a se adapta lampa înălțime; funcția timer vă permite 3/9/12 ore setare, atunci când este păstrat de alimentare în priză, se va porni automat la aceeași oră în ziua următoare.Doar a stabilit și lăsați-l să meargă.Face plantarea experiență fi mai ușoară.

Ce e în cutie?

Net greutate: 0,4 kg

Consumul de putere: 35W±2W

- Oferă toate lumina suc de faptul că plantele dorința de natural de soare.Însoțesc plantele prin toată faze de creștere de răsaduri pentru a recolta.Îl puteți folosi pentru a dezvolta toate tipurile de legume, ierburi, flori și fructe, cum ar fi rosii, salata verde, suculente etc.

EFICACE SI EFICIENTA

JCBritw LED-uri cresc light are multe avantaje, cum ar fi luminozitate ridicată, consum redus de energie, viață lungă, joasă tensiune de operare, ușor de miniaturizare și așa mai departe.De obicei, aplicate cu efect de seră, fermă verticală, hydroponics și horticultură.Se poate însoți de plante de la semănat la fructe.Oferă plante, legume și flori de toate etapele cu tot ce-și doresc în lumina naturală a soarelui.Îl puteți folosi pentru a planta trandafiri, ardei, rosii, busuioc, salata verde, lămâi, palmieri,orhidee, mentă și orice alte fructe și legume.

Trei Canale Comutabile (LEGUME Canal/ FLOARE Canal/ Toate Pe Canal)

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 8. Timp De Livrare:

O Lampă este Egal cu Trei Lămpi.

- Mai mult surpriza de a fi găsit în timpul utilizării.

- De asemenea, potrivit pentru interior, de gradina sau de interior, ghivece peisaj.

DESPRE TRANSPORT

Ieșire tensiune: DC16V/3A

Aplicate Pe Scară Largă

- Potrivit pentru toate mediu de crestere de interior: cresc cort, cameră de creștere, etc.

- Face un cadou pentru un entuziast grădină prieten;

Așteptăm cu nerăbdare să o cooperare pe termen lung cu tine.

Toate Prieten Acorde O Atenție Vă Rog>>>

RETURNARE ȘI RAMBURSARE

Estompat cu Funcție de Cronometru

Anonymous

2022-10-16

Produs foarte bun

Adauga un comentariu

Rating: