Unic 10 Capete de Gradina Solare Alimentat Lumini de Licurici Impermeabil Art Grădină Zână de Iluminat pentru Alei Curte Patio Decor Rulantă

  • 185.72lei
  • 83.56lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Lumini & Iluminat

Sku:
  • d430643
Tag-uri:
  • gradina solare alimentat lumini de licurici, solar de apa, firefly lumini de gradina în aer liber, solar, lumini solare în aer liber, lucrări de incendiu lumina, În Aer Liber, Lumini De Gradina
  • Nume De Brand - AOKAILA
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - Nici unul
  • Sursa De Alimentare - Solar
  • Este De Becuri Incluse - Da

Descriere:

Nostru solar star leagăn de lumină este susținută de foarte moi si flexibile, cabluri, astfel încât lumina leagăne, atunci când bate vântul, va fi fericit pentru a vedea cum lumina solara "dansuri", atunci când bate vântul.Lumini solare de Gradina poate lucra în mod normal, în toate tipurile de vreme cu rating impermeabil de protecție IP65 și rezistent la intemperii, nu vă faceți griji despre ploaie, zăpadă, îngheț, și lapoviță.

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Dimensiuni:

2、【de Economisire a Energiei】 lumini Solare de gradina sunt alimentate de la soare.Ei sunt capabili de a reincarca automat în timpul zilei într-un mediu însorit timp de 6 până la 8 ore.Apoi, ei pot oferi cu 8-12 ore de iluminat.

Notă:

Metoda de încărcare: energie solară

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Culoare: Cald/Colorate

Nume: Energie Solară Lumini De Licurici

2 x baterii Solare Lumini de Licurici

3、【Nu este Nevoie de a Instala Cabluri】Super ușor de utilizat, deoarece nu există cabluri sau prize sunt necesare, doar cresc lumini solare în grădină și rotiți pentru a bucurați-vă de cele mai frumoase din lume solare.

Timp de încărcare: 6-8 ore

5、【Aplicarea pe scară Largă】Lumini Solare de Gradina pot fi folosite pentru diferite ocazii, festivaluri și sunt o necesitate pentru partidul decor, puteți utiliza solar lumini în aer liber, în orice loc, cum ar fi grădină, gazon, alee, terasă sau curte.

Înălțime totală: aproximativ 75cm/29.53 în (design detașabil)

4、【Impermeabil și rezistent la Intemperii】Lumini Solare de Gradina poate lucra în mod normal, în toate tipurile de vreme cu rating impermeabil de protecție IP65 și rezistent la intemperii, nu vă faceți griji despre ploaie, zăpadă, îngheț, și lapoviță.

1、【10 Capete de Lumini Solare】Configurat cu 10 capete de lumini de licurici, această grădină în aer liber lumina solara face un mare creator de atmosfera romantica.Face gradina ta mai atractiv.Uita-te la licuricii de dans, atunci când bate vântul!

Modul Inteligent De Lumină De Control

Puncte:

Lista de ambalare:

Caietul de sarcini:

Ore de lucru: 8-12 ore

Material: PVC lampa shell + tija din otel inoxidabil + ABS sol plug

Material: ABS

Bec diametru: 18mm/0.71 în

Adauga un comentariu

Rating: