Smart Auto Cana Masina Încălzire Cana Termos 450ML Inteligent Cana Cu Control al Temperaturii dintr-O Bucata Cana de Proiectare Corp 12V-24V

  • 110.22lei
  • 76.06lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:
  • d3869
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Volumul - >1L
  • Certificare - DEEE
  • Modul De Putere - USB

Vezi mai multe detalii despre produs

1* Masina Electrica Cupa

2.[ Viguros Cupa Acoperi ] Electric Halbă de Călătorie este un must-have pentru apă potabilă în timp ce de conducere, proiectat cu un viguros capac pentru deschidere usoara cu o singura mana, permițându-vă să bea apă în mod liber, din cauza 360 arc de evacuare a apei.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

3. [ Nu este Ușor De Rugina ], Folosind un oțel inoxidabil SUS304 rezervorul interior, Electrice Ceașcă de Ceai Pentru Masina este cu fier hibiscus material care nu este ușor de rugină, în condiții de siguranță pentru a bea apă.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Putere: 75~100W

4. [ Design integrat ] Masina de Încălzire Cana este folosind un sistem integrat de cana de proiectare corp, nu este ușor pentru a opri în condiții de drum rău, stabilă și în condiții de siguranță în mașină.

30°C-100°C poate fi ajustat în mod liber, viguros capacul este ușor de a deschide și închide, și corp dintr-o bucată design.

Cum să utilizați de înaltă și joasă putere:

Caietul de sarcini:

Cupa înălțime: (aprox.)23.5 cm/9.25 inch

Masina de lungime cablu: (aprox.)80cm/31.5 inch

Lista De Pachete:

Descriere:

Atunci când computerul chip detectează că nu există nici apă, curentul va fi întrerupt în timp pentru a evita eventualele pericole de securitate.

Nume: auto Integrate ceașcă de încălzire

Diametru de bază: (aprox.)7.1 cm/2.8 inch

Cupa corpul capacitate: 450ml

1* Manual de utilizare

5. [ În condiții de siguranță Pentru a Utiliza ] Masina Electrica Cupa este, de asemenea, utilizat pentru a fierbe apa, fără a deschide capacul, tăierea în timp în cazul în care computerul nu detectează nici un chip apă, vin cu un invizibil valva ceașcă de acoperire.

Capacul are un invizibil supapa de purjare.

Apăsați lung o creștere a temperaturii buton de pe panou pentru a regla înaltă și joasă putere, P90 este de mare putere, P40 este redus de energie, implicit modul de mare putere.Dacă modelul dvs. este limitat, iar cupa nu funcționează, puteți regla manual putere.

1* Masina Cablu De Alimentare

Note:

1.[ Temp Liber Reglabil ] Ușor și convenabil de a opera cu un singur buton, Masina Inteligent Cana este un timp real de afișare a temperaturii curente, 30C-100C reglabil (universal pentru 12V-24V modele, intelligent de identificare).

Adauga un comentariu

Rating: