De crăciun, spărgătorul de Nuci cu turtă dulce lucrate Manual din Lemn Mini Bateristul Soldat pentru Iarna Masă Decoratiuni de Craciun

  • 262.56lei
  • 73.49lei
(2 Recenzii Ale Clienților)

Decor Acasă

Sku:
  • d3246
Tag-uri:
  • Origine - China Continentală
  • Material - Lemn

De crăciun, spărgătorul de nuci cifrele sunt potrivite pentru petreceri de Craciun, brazi de Craciun, cadou de casă nouă partide, sau petreceri de vacanță

Potrivit legendei, spargatorul de Nuci este un patron care aduce energie si mult noroc și vă ține în siguranță pe membrii familiei.

Greutate: aproximativ 530g

Spargatorul de nuci Decor de Crăciun este tot din lemn, nu este ușor să se estompeze.Rafinat nuc soldat forma de design, adulți și copii, cum ar fi acesta.

Spargatorul de nuci*1

4、【Versatil în Utilizare】Crăciun, spărgătorul de nuci cifrele sunt potrivite pentru petreceri de Craciun, brazi de Craciun, cadou de casă nouă partide, sau petreceri de vacanta, din lemn nutcrackers sunt un mare plus față de decoratiuni de vacanță și fermecător decor pentru camere de zi

Puncte:

Lemn nutcrackers sunt un mare plus față de decoratiuni de vacanță și fermecător decor pentru camere de zi

Caracteristici:

Lista De Produse:

2、【Clasic Patron Imagine】Lemn spargatorul de Nuci vine din basme, și clasic European basm culori sunt, de asemenea, iubit de fete.Potrivit legendei, spargatorul de Nuci este un patron care aduce energie si mult noroc și vă ține în siguranță pe membrii familiei.

Material: lemn

3、【Amuzant de Crăciun de Design】decorative de Crăciun, spărgătorul de nuci poate fi folosit ca un sac de decor, decor de Crăciun, decorare pom de Crăciun și decorațiuni interioare.De asemenea, un decor minunat pentru a afișa și de colectare.Fiecare soldat are un om de zăpadă, turtă dulce în mână.

1、【Copil în condiții de Siguranță Material】spargatorul de Nuci Decor de Craciun, toate sunt facute din lemn, nu este ușor să se estompeze.Rafinat nuc soldat forma de design, adulți și copii, cum ar fi acesta.

5、【Cadou Perfect Pentru Cei Speciale】din Lemn, ornamente de Crăciun, spărgătorul de nuci aduce spiritul de sărbătoare în casa ta sau de partid.Cel mai bun cadou de Craciun pentru cineva care iubește spargatorul de Nuci, și un mare cadou de ziua de nastere pentru copii, prieteni și familie.

Dimensiuni: 35*11.5*8.5 cm

Anonymous

2022-10-03

A SOSIT RUPT

Anonymous

2022-10-30

Foarte frumos, dar a ajuns rupt. Prea rău. Rambursare, vă mulțumesc

Adauga un comentariu

Rating: