Invertor auto 12V 220V Putere 4000W Convertor Dual USB Auto LED-uri Voltmetru Convertor 12V Transformator Modified Sine Wave Inverter

  • 248.29lei
  • 131.58lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:
  • d2493
Tag-uri:
  • Forma de undă de ieșire - modified sine wave
  • Culoare - Negru, galben (optional)
  • Interfață de ieșire - internațional universal priza
  • Tensiune de intrare - DC 12v
  • Nume De Brand - ALLOYSEED
  • Display - LED dual display
  • Tensiunea de ieșire - AC 110V/220V pentru selecție utilizator
  • Putere De Vârf - 4000W
  • Eficiența convertizorului - 0.9
  • Putere Nominală - 300W
  • Material - Aliaj de aluminiu+ABS
  • Frecvența De Ieșire - 220V 50Hz/110V 60Hz.
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - CE

1 x mufa brichetei

2. Display LCD: Dual LCD display digital vă permite să țineți tensiunea de ieșire și tensiunea bateriei valoare în orice moment.Mic de energie non-utilizator profesionist de piață a crescut pozitiv și polul negativ reveni funcția de protecție.

6.Vă rugăm să nu lăsați invertor în poziția pornit înainte de a porni mașina.Este ușor de a deteriora invertor înainte conectat la baterie.Funcționarea corectă este de a conecta la baterie mai întâi și apoi rândul său, pe invertorul comuta.

1.La invertor de putere vine cu acces gratuit la bricheta si 2 buc baterie clipuri, furnizarea de 400Watt curent continuu, 4000watt putere de vârf (vă Rugăm să asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 300W).

Dimensiune produs: aproximativ 165 * 112 * 56mm/6.50 * 4.41 * 2.20 inch

5. Inteligent de Control al Temperaturii de Ulei de Etanșare Ventilator: atunci Când convertizorul este de lucru, se poate lucra la o anumită temperatură, care este mai mult de economisire a energiei și mai silențioase.Digital control MCU, ieșire tip val, frecvență mai precise, exacte, tensiunea de ieșire, de răspuns rapid de circuit de protecție.

Afișaj: LED dual display

Caracteristică:

ATENȚIE:

Frecventa de iesire: 220V 50Hz/110V 60Hz.

Notă:

2 x Baterie clip

Putere la vârf: 4000W

Tensiune de intrare: DC 12V (tensiune gama: 10.5 V~15V)

Caietul de sarcini:

1 x Invertor

b.Mediu rece, menține temperatura între 0 grade și 40 de grade Celsius.Nu pune invertor lângă căldură, ventilație sau alte dispozitive.Încercați să păstrați invertor nu fi luminat direct de la soare;

7.Dacă vrei să rula o sarcină inductivă pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să cumpere un invertor undă sinusoidală pură.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Invertor de eficiență: 0.9

5.Masina converter potrivit pentru DC12V și DOAR Masina, nu se aplică pentru DC 24V și avion.

3.Strângeți Pozitivă (+) și Negative (-) terminale atunci când mașina converter este în uz.

2.Aceasta este o modified sine wave inverter,NU se aplică pentru dispozitive care funcționează cu built-in motor, uscătoare de păr,aparate de aer condiționat, mașină de cafea,pompa de apa, plita cu inducție,frigidere și cuptoare cu microunde etc. Asigurați-vă că valoarea totală nominală de alimentare a dispozitivelor conectate este ≤ 300W

c.Dacă tensiunea de intrare de afișare este scăzut, clientul trebuie să încărcați acumulatorul înainte de utilizare.Că bateria este în afara de putere, invertor este într-o protejat de stat.

4. Suprasarcină Întârziere Funcția de Închidere: suprasarcina întârziere funcția de închidere a adăugat în produs pentru a rezolva problema sensibilă a invertorului de protecție atunci când solubil aparat electric este pornit.

o.Păstrați uscat, nu ar trebui sa lase invertor contact cu apa sau alte lichide, ține invertor departe de umiditate sau apa.

3. Vina Prompt Funcția: În plus față de sunet diferite solicitări, acesta poate fi, de asemenea, afișate mai intuitiv de ecran de afișare (de exemplu, subtensiune baterie, baterie, supratensiune, suprasarcină, de înaltă temperatura de lucru, ieșire scurt circuit, etc.).

Material: aliaj de aluminiu+ABS

Invertor de putere Dual LCD Display Digital Invertor de Putere Masina de Tensiune Transformator Modified Sine Wave pentru Auto Steamboat Accesorii

Interfață de ieșire: international soclu universal

Tensiune de iesire: AC 110V/220V pentru selecție utilizator

1 x Instructiuni

Ieșire de undă: Modified Sine Wave

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Culoare: negru, galben (optional)

Brut greutate: 600g

4.Dacă convertorul este conectat direct cu bricheta.Cea mai mare puterea de a pune trebuie să fie sub 150W.Dacă este mai mare decât 150W,vă recomandăm utilizarea de Aligator Clipuri la o baterie ,pentru că bricheta auto nu ar putea permite o putere de peste 150W.

8.E normal pentru invertor de a deveni caldă în timp ce folosind-o.În scopul de a obține cel mai bun, folosind rezultatele, vă rugăm să pune invertor pe suprafața plană De lucru trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

(Când tensiunea bateriei este mai mică decât 10.5 V, invertorul este sub protecție de joasă tensiune; atunci când tensiunea bateriei este mai mare de 15V, invertorul este sub înaltă protecție de tensiune)

1. Invertor de putere: este un invertor de putere, cu ajutorul STM-tehnologia cu cip și tipuri de protecție inteligentă, de mare fiabilitate.Utilizate pe scară largă în mașini, vapoare, mobil, oferind poștă și telecomunicații, de securitate publică, de urgență și de alt domeniu.

Adauga un comentariu

Rating: