Acnes Puncte Cos Patch-uri Miracol Rotunde si in Forma de Stea Locului Acoperi 126pcs Hidrocoloid Acnes Patch Cos Patch-uri Zit la fața Locului Trata

  • 27.35lei
  • 19.16lei
(0 Recenzii Ale Clienților)

Frumusețe & Sănătate

Sku:
  • d170117
Tag-uri:
  • cos patch-uri
  • Numărul de Bucăți - COMBO
  • Nume De Brand - NoEnName_Null
  • Origine - China Continentală

5.【Potrivit Pentru Toate tipurile de Piele】Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele.La fața Locului autocolante acnes sunt moale și confortabil pe piele, peeling off fara durere, fara rupturi, și fără iritații; este foarte blând și non-iritant, potrivit pentru toate tipurile de piele.

Acnes patch-uri*126pcs(rotund 108pcs, steaua 18pcs)

Caracteristici:

3.【Simplu să Utilizați】vă recomandăm să utilizați un instrument pentru a perfora suprafața de tenul gras, în primul rând se spală și se usucă zona care urmează să fie aplicate, și de a folosi apoi Invizibil Loc Capacul.

Lista De Produse:

Fiecare dintre noastre puternice Acnes cos patch-uri sunt translucide, ultra-subțire, și au margini conice pentru a se integra perfect

Acnes plasture invizibil poate absorbi în mod eficient secretiile din stratul interior al pielii, ajută pentru a netezi și aproape cos de piele.

1.【Reduce Roseata】Acnes plasture invizibil poate fi folosit ca un capac de protecție pentru a preveni pielea sensibila de la cules, atinge sau popping.Absoarbe eficient secretiile din straturile interioare ale pielii, ajută pentru a netezi și aproape cosuri.

2.【Rămâne Puternic Patch 】Fiecare puternică Acnes cos petice amestec perfect cu toate tonurile de piele.Permițându-vă să le poarte cu mândrie, de zi sau de noapte.Totul e transparent, ultra-subțire, și are margini conice.

Hidrocoloid acnes patch

Vezi mai multe detalii despre produs

La fața locului Tratamente Autocolante elimina excesul de ulei de particule, să acopere complet suprafața de acnes

Conținut Net: rotund 108pcs, steaua 18pcs

4.【Izola Poluarea Externă】Loc Tratează Autocolante preveni în mod eficient rana de contact cu poluanții externi și pentru a preveni răspândirea de particule de grăsime.elimina excesul de ulei de particule, să acopere complet suprafața de acnes, .

Adauga un comentariu

Rating: